Concert Festes

Plaça l’ Ajuntament

Està encara per confirmar la data, però si és com sempre seria aquest dia. Tan prompte ho sabem ja us diem

Festa de la Música Festera 69. EAI

Plaça de l’Ernita

Banda Jove, Sènior, Simfònica….TOTS ELS MÚSICS DE LA SOCIETAT, faran un «TARDEO» on se celebrarà el dia de la música i es tocaran pasdobles fallers, marxes mores i cristianes. Hi haurà una barra. Es convidarà a vindre a totes les associacions del poble.

Certamen Internacional de Bandes

Palau de la Música de València

PER CONFIRMAR HORA

La Banda Simfònica participarà en la Secció Especial d’aquest Certamen. El 5 de febrer es farà el sorteig a València per saber l’ordre d’actuació. I a partir del dia 14 de gener eixirà la comunicació sobre l’obra obligada.

Concert a Alcàsser

Plaça d’Alcàsser. Aire lliure

PER CONFIRMAR HORA

S’ha programat un concert intercanvi amb la banda d’Alcàsser. La idea es tocar les dues bandes i després fer un sopar allí. Aniríem en autobús.

Concert de la Banda Sènior

Rocafort. Plaça (aire lliure)

La Banda Sènior participa en l’activitat d’intercanvis de la Federació de Bandes i el farà amb la Banda Sènior de Rocafort. Primer anem nosaltres i ells tornen després a setembre.

Hi haurà autobús. PER CONFIRMAR HORA D’EIXIDA

Visita de José Suñer Oriola

Auditori Municipal Rex

Vindrà el compositor de l’obra obligada del certamen, Soulful Stones. A les 20:00 h ens explicarà l’obra amb una projecció que ell té feta i que li agradaria mostrar-nos per comprendre millor la seua composició.

A les 22:00 ens ajudarà a interpretar l’obra. Es demana màxima assistència.