Pencil

10 + 1 raons per a estudiar música a la lira

10+1 raons
  1. Perque portem més de 100 anys ensenyant música a Castelló. A la mateixa escola de música on es van formar els músics que han sigut passat i present de la Societat Musical Lira Castellonera i on van aprendre els seus grans professionals que han desenvolupat i desenvolupen el seu treball a orquestres i bandes professionals, conservatoris i escoles de música.
  2. Estudiar música a les bandes de música és molt més que una activitat extraescolar. Les nostres bandes i orquestres son part de la identitat cultural del poble valencià. L’alumnat que estudia música a La Lira es convertirà molt prompte en músic d’orquestra i de banda, i la tradició musical valenciana formarà part d’ells i d’elles durant tota la seua vida.
  3. Els beneficis d’estudiar música des de Xiquets: Entendre emocions i expressar-se. La Música és una manera d’expressar-nos amb el món i amb nosaltres mateixos. Estudiar Música a la nostra Escola de Música ajudarà als xiquets i xiquetes a relacionar les seues emocions amb el que pensen o senten.
  4. Millora de les relacions socials. Estudiar música a La Lira els farà passar a formar part de la gran família de la Societat Musical Lira Castellonera. La música  els ajudarà a millorar les relacions social i la interacció amb la resta. Valors com el respecte, el companyerisme o el treball en equip son fonamentals a la nostra escola de Música. A més, la música els ajudarà a ser més extrovertits i millorar la seua autoestima.
  5. Desenvolupament psicomotriu. Ballar, saltar, cantar, donar palmes…amb la música, ensenyem a l’alumnat a controlar el seu cos i moviments, treballant dia a dia la seua correcta coordinació.
  6. Estimula la creativitat. Son molts els estudis que han demostrat la relació entre l’estudi i pràctica de la música i el desenvolupament de la creativitat a l’alumnat. La Música estimula l’àrea dreta del cervell, part on es desenvolupa també la creativitat i la imaginació.
  7. Potència la memòria i la concentració. Estudiar música és un entrenament fantàstic per a les neurones de les xiquetes i xiquets que estudien a La Lira. Un bon exercici de memòria i concentració que te beneficis als seus estudis a l’Escola i Institut.
  8. Estudiar música a La Lira es pot convertir en la teua futura professió. Son molts els músics professionals que actualment treballen com a músics d’orquestra o banda professional, com a professors de conservatori, escoles de música, instituts o col·legis que van començar a estudiar música a l’Escola La Lira des de ben xicotets.
  9. Perque a la nostra Escola de Música utilitzem les més modernes tecnologies perquè estudiar música siga molt divertit i interactiu. El nostre alumnat aprèn solfeig amb Aula Virtual (https://aulavirtualmusica.com/inicio/es/) i totes les nostres aules estan equipades amb pissarra electrònica i/o televisió.
  10. Des del primer moment estaràs tocant instruments musicals. Res hi ha més motivador per al nostre alumnat que poder fer música. Des dels instruments de percussió d’estimulació musical per a l’alumnat de 3 i 4 anys, a la melòdica per a 5 i 6 anys, als instruments de banda i orquestra des dels 7 anys. A l’Escola de Música La Lira sempre tenim preparat un instrument per a tu.

10 + 1. Perquè mai és tard si la música és bona i a l’Escola La Lira de la Societat Musical Lira Castellonera podràs començar a estudiar música des de nivell inicial sense importar la teua edat. Classes per a adults des de nivell inicial i directament amb un instrument.

Estem esperan-te! Vine a estudiar Música a La Lira Castellonera!!!