VÍCTOR GÓMEZ MONTERDE

Director de la banda jove

Víctor Gómez Monterde va nàixer a Sinarcas (Valencia) i és a les aules de la Unión Musical “El Arte” de Sinarcas on comença la seua formació musical.

Va continuar els seus estudis als conservatoris “San Rafael” de Buñol, “Manuel Izquierdo” de Catarroja i va finalitzar els estudis professionals de música al Conservatori Professional de Torrent.

És titolat Superior de Música Especialitat d’Interpretació pel Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, Llicenciat en Periodisme per la Universitat de València i Máster en Direcció de Banda per l’Escola de Música Superior d’Alt Rendiment (ESMAR) i l’Escola Internacional de Direcció de Banda TUTTI.

Com a director, ha sigut director titular de la Banda Juvenil de la Unión Musical “El Arte” de Sinarcas, Agrupació Musical “Las Cuevas” de Utiel, l’Agrupació Musical de Pego, Banda Juvenil de la Sociedad Musical “La Artística” de Buñol, Banda Jove de la Societat Musical d’Alzira.

Com a director convidat, ha pujat a les tarimes d’agrupacions com Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera, Orquesta de la Sociedad Musical “La Artística” de Buñol o la Unión Musical “El Arte” de Sinarcas.

Actualment es director titular de la Banda Infantil i la Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera i des de 2018 es director titular de la Banda de Música Santa Cecilia de Aliaguilla (Cuenca). 

En 2021 va rebre el Premi al Millor Director en el Certamen Regional de Mota del Cuervo i el Primer Premi a la Millor Interpretació al capdavant de la Banda Santa Cecília de Aliaguilla.

Com a Gestor de Centres Educatius, va ser director de l’Escola de Música de la Unión Musical “El Arte” de Sinarcas i desde 2016, dirigeix l’Escola de Música La Lira de la Societat Musical Lira Castellonera.