Report
Carta a la Lira i A Jeju
Carta a la Lira i A Jeju
Carta a la Lira i A Jeju

Benvolguda Lira Castellonera.

Esperem que hagem tornat sans i estalvis.

Els sons daurats que ressonaren per tota l’illa durant aquells 10 dies encara perduren a Jeju, una illa de Vent, on encara a la tardor omplin l’espai.

L’edició d’aquest any ha estat aclamada com un gran èxit pels mitjans de comunicació, pel seu creixement qualitatiu i la seua gran expansió.

Certament creiem que la fantàstica música interpretada per cada membre de la Lira es la part més representativa del ue hem aconseguit.

La mestra Aucejo, particularment, fascinà l’audiencia mb la seua direcció excel·lent en cada concert de la Lira. No podem deixar d’expressar un agraïment de tot cor.

Esperem que més gent aprecie la meravellosa interpretació de la Lira, per a que siga més reconeguda en l’escena global de música de vent.

El proper any marca un quart de segle del festival. Estem preparant l’aniversari amb diversos recursos que inclouen la publicació de la història i les dades del Jeju Wind Music dels darrers 25 anys.

Serà un plaer incloure la Lira Castellonera al nostre arxiu com una de les millors bandes que han participat al Jeju International Wind Ensemble Festival.

Amb l’esperança de veure’ns el proper any i amb tot, us desitgem bona salut i fortuna.

Gràcies

Governador de la Província de Jeju


 

Benvolgut JIWEF (Festival Internacional de Jeju d’Instruments de Vent).

Gràcies per les teues amables i acollidores paraules que ens han arribat al cor dels membres de la nostra comunitat.

Ni que dir que l’experiència viscuda a JEJU a segut inoblidable.

La música, la gent i les enlluernadores terres en què viviu, romandran en la nostra memòria per la resta de la nostra vida.

Sentim un gran honor i alegria per la vostra invitació i tot el que ens heu entregat, romandrà en un lloc especial de la nostra llarga vida com a banda i societat.

Vos desitgem el millor.

Llarga vida a JIWEF