Report
Concert a dos bandes: la Banda Jove i la Banda de Música de Santa Coloma de Gramenet
Concert a dos bandes: la Banda Jove i la Banda de Música de Santa Coloma de Gramenet
Concert a dos bandes: la Banda Jove i la Banda de Música de Santa Coloma de Gramenet

La Banda de música de Santa Coloma de Gramenet, dirigida pel castelloner Salvador Francés Aparicio, ens visitarà a finals de setmana, i interpretaran un concert amb la nostra Banda Jove de la Societat Musical, que dirigirà el seu titular Raül Segui Penades.

El concert porta per títol “A dos Bandes” i constarà de tres posades en escena diferents un obrir el concert per part de la formació que ens visita interpretant el següent programa:

Carmesina (pasdoble de concert) de Manuel Morales Martínez
Cavalleria Lleugera (obertura) de Franz von Suppé

Continuarà la Banda Jove per a delectar-nos amb:

African Symphony de Van McCoy amb arr. de Nahoiro Iwai
La ruta del Cid (poema simfònic medieval) de David Rivas Domínguez

Per tancar el concert tots els músics dalt de l’escenari faran bo el títol que dona nom a la trobada “a dos Bandes”,però encara quedarà una sorpresa a desvelar qui dirigirà aquesta part? Salvador? Raül? Els dos junts, per a saber-ho hauràs de vindre, el que si sabem és que sonarà:

Danza Oriental de Josep Manuel Izquierdo Romeu
ABBA Gold adap. De Ron Sebregts

Ja sabeu el pròxim dissabte 20 de maig de 2023, a les 19.30 h, a l’auditori Rex, concert ‘A dos Bandes’, intercanvi musical Santa Coloma de Gramenet | Castelló.

La Banda de música de Santa Coloma de Gramenet, que ja ens ha visitat anteriorment fa algun temps, torna a visitar-nos com a devolució del viatge que en setembre passat els va girar la nostra Banda Jove a terres catalanes, la citada formació que per nom artístic porta el d’Associació Musical Can Roig i Torres ha complit el dia 13 del present mes els seus primers deu anys, lligada completament a l’Escola de música col·labora i participa en les Festes Majors, en les d’Hivern així com en actes institucionals lligats a la Ciutat de Santa Coloma.

El seu director, el castelloner Salvador Francés està formant una agrupació de gran nivell i qualitat, atrevint-se amb obres de cert risc i molt conegudes, dos exemples tenim per explicar-nos: el projecte que culminaren en 2019 Carmina Burana de Carl Orff interpretat per primera vegada amb Cors i Banda de Música, i el que presentaren aquest cap de setmana passat en celebració del seu aniversari, l’estrena absoluta del 4 moviment de la 9a simfonia en Rem de Beethoven amb corals i solistes, amb un total de 150 músics sobre l’escenari.

De la nostra Banda Jove sols dir que, la veterana formació, amb 55 anys al seu historial, des de la formació per Hernández Guirado, ha contribuït format músics per la Lira Castellonera i es prepara ara en breu per a viure un moment històric, serà el relleu en la direcció, el procés natural d’anar donant pas als més joves, però d’això ja els parlarà Castelló Notícies en arribar la data.

Gaudim de la música, vos esperem al concert ‘A dos bandes’, a l’auditori Rex de Castelló i si no podeu assistir podeu veure en directe per YouTube ací baix.