Report
Concert de Fira de la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera
Concert de Fira de la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera
Concert de Fira de la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera

DATA: 16 de desembre de 2023

HORA: 19:30 h

LLOC: Auditori Municipal Rex de Castelló

 En aquest tradicional Concert de Fira, la Societat Musical Lira Castellonera amb la seua Banda Simfònica, dirigida per Sergio Navarro Bonaviña, interpretarà un programa original i amb obres de distints estils musicals. 

En primer lloc escoltarem “El Regalo de Boda” de Soutullo i Vert, on els nous components de la banda faran el seu bateig com a solistes. Continuarà el concert amb “Gigantes y Cabezudos” de Manuel F. Caballero, sarsuela molt coneguda. A continuació s’interpretarà la innovadora peça “Leonardo Dreams” del compositor contemporani Saül Gómez. 

Després del descans gaudirem de l’obra de Franco Cesarini, “Elsa’s Procession to the Cathedral” de l’òpera Lohengrin de Wagner. I després d’aquesta peça calmada es podrà gaudir de la soprà Marta Tolsà Pons i el Cor de l’Escola de Música La Lira, acompanyats per la Banda Simfònica amb l’obra “Celtic Child” de Bert Appermont, que de segur serà un plaer escoltar.

Finalment el concert acabarà amb l’estrena de l’obra “Portico” d’Anton Alcalde, majestuosa i màgica, on la percussió ens farà vibrar. 

Aquest concert està inclòs a l’abonament. La resta d’entrades No seran  numerades i podran ser retirades anticipadament als locals de la Societat Musical, el dijous 14 i el divendres 15 de desembre, en horari de 19:00 a 20:00 h. També es repartiran en taquilla el mateix dissabte.  Donatiu: 3 euros.