Report
Concert d'homenatge als nostres majors de la Banda Jove i acomiadament del nostre director Raül Seguí
Concert d’homenatge als nostres majors de la Banda Jove i acomiadament del nostre director Raül Seguí
Concert d’homenatge als nostres majors de la Banda Jove i acomiadament del nostre director Raül Seguí

Dissabte, 1 de juliol de 2023, a les 22.00 h, la Banda Jove de la Lira Castellonera a la plaça de l’Ajuntament de Castelló es prepara per a acollir un esdeveniment musical ple d’emoció i reconeixement per partida doble, serà un homenatge als Nostres Majors i a la vegada l’acomiadament de Raül Segui de la direcció musical.

Sota la batuta de Raül Segui Penades, reconegut director musical, la Banda Jove de la Lira Castellonera ha preparat un programa especial en el seu acomiadament que combinarà música clàssica i contemporània, amb un repertori seleccionat amb cura per a oferir una experiència inoblidable al públic assistent.

Des de la Societat Musical Lira Castellonera, volem agraïr la gran llavor realitzada per RAÜL SEGUÍ PENADES al llarg d’aquestos últims vint anys com a mestre-director de la Banda Jove. Treball incansable durant dos decades que ha donat com a resultat grans músics que estàn o han estat formant part de la nostra Banda Simfònica, a la vegada que humanament i socialment a format a molts castelloners i castelloneres aportant sempre la seua sabiduria musical i amb estima cap a cadascún del seus músics.

GRÀCIES RAÜL PER LA DEDICACIÓ D’AQUESTOS VINT ANYS A LA NOSTRA SOCIETAT. TU FORMES PART D’ELLA I JA ERES HISTÒRIA VIVA DE LA LIRA CASTELLONERA

#castellópobledemúsics#castellóestimalamúsica#bandajove#acomidament#graciesmestre#gràciesgràciesigràcies#raul#director#mestredemestres